🏠

over ons

Over ons.

Benieuwd wie wij zijn? Wat we te bieden hebben? En wat onze beloftes zijn? Wij zijn op een missie om je bedrijf te helpen met bedrijfsgroei. Dit doen wij met volle passie voor online marketing. In de ogen van jouw doelgroep, de eerste worden. We delen graag onze missie, visie en kernwaarden met je.

We geven je alvast een voorproefje: we werken vanuit een holistische visie, want wij zijn ervan overtuigd dat alles met elkaar staat verbonden, voor het beste resultaat uit jouw marketing campagne.

Hoofdkantoor zoekmachinespecialist Tilburg

Onze beloftes 🖐️

Met een daadkrachtige instelling zijn wij dé marketing specialisten die aan jouw doelstellingen gaan werken.

Een gespecialiseerd team die je helpt met het bereiken van jouw doelstellingen. Dit doen wij voor uiteenlopende bedrijven binnen verschillende branches.

Maak kennis met developers, branchegerelateerde copywriters, social media experts en online marketeers.

Wij geloven in de selectie van de juiste personen voor iedere taak. Dit zorgt voor meer kwaliteit en heldere focus op het eindresultaat.

Hiervoor zijn we in het laatste jaar met een 9+ beoordeeld.

Onze missie 🎯

Meetbaar bedrijfsgroei realiseren met transparante online marketing oplossingen voor het MKB.

Zo luidt onze missie, ons doel. Want wij vinden dat online marketing toegankelijk moet zijn voor iedereen met een passie in zijn vak.

Onze visie 🌄

Het kunnen doen waar je een passie voor hebt. Dat is onze visie. Gerust ondernemen, waarbij wij de marketing voor jouw bedrijf geregeld hebben in al zijn betrokkenheid. We hebben een oor naar wat jij wilt bereiken, zo zorgen we ervoor dat je in de ogen van jouw doelgroep een toppositie bereikt.

Onze kernwaarden ⚖️

Doorlopend op onze missie en visie, volgen onze kernwaarden. Iedere beslissing is gebaseerd op onze normen en waarden. Deze 9 kernwaarden vormen het fundament van ons bedrijf.

1

Persoonlijk

Persoonlijke betrokkenheid in je bedrijf. Wij streven ernaar jouw bedrijf van binnen naar buiten te kennen. Enthousiasme met oprechte interesse in je uitdagingen.

2

Transparant

Weten waar je aan toe bent vormt de basis voor een succesvolle samenwerking. Wij vinden het belangrijk transparant met je te zijn doordat we pro actief onze verwachtingen uiten en vice versa.

3

Kwaliteit

Dagelijks streven we naar een uitstekende samenwerking. Hoge kwaliteit behalen door een combinatie van mooie resultaten met een proactieve communicatie van onze kant.

4

Eerlijkheid

Eerlijk duurt het langst. Hebben we een vergissing gemaakt? Dan laten we je het meteen weten. We begrijpen goed dat je graag wilt weten waarin je jouw marketingbudget investeert.

5

Actie

Als we je bedrijf in ons enthousiasme onder de loep nemen, komen we soms het een en ander tegen. Positief of negatief. We nemen hierop actie als een ondernemer, om alles uit je budget te halen.

6

Dynamiek

Verandering van werk is rust in de lenden. We leven in een digitaal tijdperk waarin we verschuiven van offline naar online. Verandering en dynamiek is nodig om op je allerbest te zijn.

7

Verbetering

Iedere dag het een beetje beter doen. Bedrijfsgroei is alleen mogelijk als je continu streeft naar verbetering.  Ons team is niet bang om onze handen voor je uit de mouwen te steken.

8

Vriendschap

Als de pot kookt dan bloeit de vriendschap. Vrienden worden met je klanten en teamleden vinden wij belangrijk. Bij ons draait het om de mensen in alles wat we doen.

9

Plezier

Wie plezier beleefd aan zijn werk, zit beter in zijn vel. Wij vinden het belangrijk dat we zelfvertrouwen halen uit ons werk, om het iedere dag weer een beetje beter te doen.

Hebben we je kunnen overtuigen?

Of wil je meer van ons weten? Je kunt ons alles vragen. Daag ons uit met jouw specifieke wensen.

Ook goed om te weten; onze diensten zijn periodiek opzegbaar. Zo behoud je de controle en hebben wij maximale focus op kwaliteit en klanttevredenheid.

Certificeringen 🎓

Als kers op de taart zijn dit onze certificeringen. Gepresteerd door specialisten met verstand van het vak. Wij hebben met trots onze certificeringen behaald. Bekijk ze hieronder.

Google Partner

De Google Partner badge is een erkenning vanuit Google Ads voor een online marketingbureau of specialist. De badge laat zien dat er aan bepaalde investeringseisen zijn voldaan. Bovendien zijn er een reeks trainingen en examens afgelegd om garantie te geven van recente kennis van Google producten. Met specialisatie in Search Advertising.

Google Analytics Qualified

Het Google Analytics Qualified certificaat geeft de bevestiging dat we de juiste data lezen en interpreteren voor een hoger rendement. Een vereist basis certificaat.

SEMRush Certified

SEMRush is een multi-tool voor de verbetering van online vindbaarheid en marketing inzichten. Met dit certificaat presteren we beter op het gebied van SEO, PPC, SMM, zoekwoordonderzoek, concurrentieonderzoek, Content Marketing en campagnemanagement.

Wordpress / Webflow Expert

Met een erkenning als Webflow Expert en jarenlange ervaring met Wordpress tonen we kwaliteit aan, met een georganiseerde aanpak leggen we je in het ontwikkelproces laagdrempelig concepten en relevante functies uit.

Meta Certified Professional

Werken met een Meta gecertificeerd specialist heeft zijn voordelen. Een specialist heeft diepgaande kennis van de Meta/Facebook advertentieomgeving. Met het managen, creëren en inkopen van Facebook advertenties.

Google Design Sprint

Voor de ontwikkeling van een nieuw digitaal concept zetten we het Google Design Sprint ontwikkelproces in. Een 5 stappenplan om uitdagingen en problemen op te lossen met minder middelen binnen een kort tijdsbestek.