🏠

Over ons

Dé zoekmachinespecialist

Benieuwd wie wij zijn? Wat we te bieden hebben? En wat onze beloftes zijn? Wij zijn op een missie om je bedrijf te helpen met bedrijfsgroei. Dit doen wij met volle passie voor online marketing. In de ogen van jouw doelgroep, de eerste worden. Door onze holistische aanpak boeken we structureel resultaat, waar meetbaarheid voorop staat.

Kantoor Zoekmachinespecialist.com / Medo Media

Ons verhaal 📖

Met onze passie voor online marketing helpen wij ondernemers binnen het kleinbedrijf met bedrijfsgroei.

Een gespecialiseerd team die de juiste mensen inzet voor jouw doelstellingen. Dit doen wij voor uiteenlopende ondernemers binnen verschillende branches.

Hiervoor zijn we in het laatste jaar met een 9+ beoordeeld.

Onze beloftes 🖐️

Met een daadkrachtige instelling zijn wij dé specialisten die aan jouw doelstellingen gaan werken.

Maak kennis met developers, branchegerelateerde copywriters, social media experts en online marketeers.

Wij geloven in het selecteren van de juiste mensen voor de juiste taak. Dit zorgt voor meer kwaliteit en heldere focus op het eindresultaat.

Certificeringen

Google Partner

De Google Partner badge is een erkenning vanuit Google Ads voor een online marketingbureau of specialist. De badge laat zien dat er aan bepaalde investeringseisen zijn voldaan. Bovendien zijn er een reeks trainingen en examens afgelegd om garantie te geven van recente kennis van Google producten. Met specialisatie in Search Advertising.

Google Analytics Qualified

Het Google Analytics Qualified certificaat geeft de bevestiging dat we de juiste data lezen en interpreteren voor een hoger rendement. Een vereist basis certificaat.

SEMRush Certified

SEMRush is een multi-tool voor de verbetering van online vindbaarheid en marketing inzichten. Met dit certificaat presteren we beter op het gebied van SEO, PPC, SMM, zoekwoordonderzoek, concurrentieonderzoek, Content Marketing en campagnemanagement.

Wordpress / Webflow Expert

Met een erkenning als Webflow Expert en jarenlange ervaring met Wordpress tonen we kwaliteit aan, met een georganiseerde aanpak leggen we je in het ontwikkelproces laagdrempelig concepten en relevante functies uit.

Facebook Blueprint

Werken met een Facebook Blueprint gecertificeerd specialist heeft zijn voordelen. Een specialist heeft diepgaande kennis van de Facebook advertentieomgeving. Met het managen, creëren en inkopen van Facebook advertenties.

Google Design Sprint

Voor de ontwikkeling van een nieuw digitaal concept zetten we het Google Design Sprint ontwikkelproces in. Een 5 stappenplan om uitdagingen en problemen op te lossen met minder middelen binnen een kort tijdsbestek.

Of bel ons

06 2359 3333