trainingen

sales training

Sales Training.

Maak je deel uit van een internetbureau en ben je klaar om je expertise in de markt te vergroten? Bereid je dan voor op commerciële groei met een verkooptraining. Ontwikkel je kennis en vaardigheden in een verkooptraining. We inspireren je met de meest waardevolle verkooptechnieken,  intonatie- en argumentatie oefeningen en het creëren van overtuigingskracht om je product of dienst succesvol over te brengen.

Je volgt een bewezen training waar jouw leerdoelen centraal staan. Wordt slagvaardiger en effectiever in het salesproces.

Programma

🕵Onderzoek en voorbereiding

Wie is je doelgroep? Welke uitdagingen zijn er binnen de markt? Op welke manieren kun je jouw doelen bereiken met een sterke voorbereiding? 

In het eerste gedeelte van de training leer je de juiste vragen te stellen zodat je de uitdagingen van klanten leert kennen.

📜 Script en pitch

Hoe bouw je een onverslaanbaar script? Met welke technieken pitch je jouw bedrijf en je oplossingen? 

Hier wordt uitgebreid ingegaan op alle facetten die je overtuigend laten overkomen.

💬Gespreksstructuur

Welke structuur helpt om met overtuiging te verkopen?

Een verkoopgesprek bestaat uit een opening, behoefte bepaling, aanbod doen, fase van tegenargumentatie, afsluiting en aftersales of nazorg.

Het vloeiend laten overgaan van deze onderdelen maakt deel uit van een succesvol verkoopgesprek.

🏄Behoeftebepaling SPIN-formule

Hoe krijg je alle informatie die je nodig hebt? Wat zeg je precies? Welke vragen stel je? Welke mindset kun je hanteren? 

Het doel van behoeftebepaling is om pijnpunten efficiënt te ontdekken en potentiele problemen van je klant op te lossen.

🧲 Verkooptechnieken

Hoe creëer je urgentie en hoe zet je de klant aan om actie te ondernemen? Wanneer laat je stiltes vallen? Hoe kun je spelen met intonatie? 

Het stellen van de juiste vragen op het juiste moment op een handige manier helpen je om sterk je aanbod te kunnen doen.

Zodat mensen eerder voor jou kiezen en een hogere prijs accepteren.

🤝Tegenargumentatie

Hoe ga je positief om met bezwaren en weerstand? Op welke manieren kun je twijfels wegnemen? 

In dit onderdeel bespreken we hoe je bezwaren kunt ombuigen en in je eigen voordeel kan laten werken.

Door op een tactische manier argumenten te weerleggen, de klant overtuigen om met je in zee te gaan.

👨Afsluiting

Hoe zorg je ervoor dat de klant vertrouwen heeft in de samenwerking? Hoe vat je helder de samenwerking toe? Welke tools kun je inzetten? Wat spreek je af in het volgende contactmoment? 

In dit laatste onderdeel bespreken hoe je de klant definitief tot aankoop over laat gaan.

Praktische informatie


Doelgroep: training is vooral bestemd voor online marketeers die hun klantenbestand willen uitbreiden met telefonische verkoop.
Geen vooropleidingseisen, je werkervaring en praktisch inzicht is belangrijker.

Niveau: MBO/HBO of hoger.

Doorlooptijd: 3 dagen, van 9:30 tot 17:00

Locatie: Breda Business Park, Lijndonk 4, 4825 BG Breda

Deelnemers: 2-6

Prijs: €949,- exclusief btw

Je krijgt: een intakegesprek, trainingsmateriaal, koffie en alle drankjes, compleet verzorgde lunch en ondersteuning na afloop.

Bedankt, en tot snel!
Oops, er gaat iets fout. Probeer het nog eens.

Aanpak


  • ✔ 
    De training bestaat uit 3 trainingsdagen op locatie met een groep die bestaat uit maximaal 8 personen. Dit om individuele aandacht en kwaliteit te maximaliseren.
  • ✔ Je groei en praktijksituatie staan centraal. In het telefonische intakegesprek wordt je situatie in kaart gebracht. Zo wordt de training specifiek voor jouw ingericht.
  •  Deze training bestaat voor 2/3 uit het actief uitvoeren van de opgedane leerstof en is altijd opbouwend.
  •  De training wordt toegespitst op de bestaande situatie binnen je werkomgeving. Hierdoor kun je na de training meteen het geleerde toepassen.
  •  Ondersteuning na de training. Bij vragen kun je altijd terecht.
  • Niet goed geld terug - garantie. Als je na afloop van de eerste dag concludeert ontevreden te zijn, krijg je het aankoopbedrag volledig retour.