🏠
content

Local Citations

Local Citations

Met local citations wordt je website beter gevonden in de zoekmachines.

Een local citation is iedere online vermelding van de naam, het adres en het telefoonnummer voor een lokaal bedrijf. Ze helpen je om je bedrijf bekend te maken, zodat klanten je kunnen ontdekken. Ze hebben een positieve invloed op je ranking of positionering in zoekmachines, afhankelijk van de autoriteit van de website waar je vermelding op staat. Zorg er dus voor dat je gegevens ook kloppen.

Met local citations kun je denken aan verschillende soorten gegevens: 

 • Bedrijfscategorieën
 • Openingstijden
 • Route
 • Betalingsmogelijkheden
 • Geo-coördinaten
 • Bedrijfsomschrijving
 • Afbeeldingen
 • Video's
 • Beoordelingen
 • Links naar social media
 • E-mailadressen
 • Faxnummers
 • Alternatieve telefoonnummers

Zo kent ook onze website local citations. Hier hebben we alle sites voor je op een rij gezet samen met de beschrijving. Bekijk iedere vermelding en hoe wij ze hebben ingericht.

 1. allebedrijvenin.nl
  Jouw lokale bedrijvenportaal, vind hier alle bedrijven in Nederland!
 2. apple.com 
  Ontdek de wereld van Apple en shop iPhone, iPad, Apple Watch, Mac of Apple TV. Bekijk accessoires en opties voor entertainment en ondersteuning.
 3. detelefoongids.nl
  In de officiële bedrijvengids van Nederland kunt u online bedrijven uit uw omgeving zoeken. Van openingstijden tot e-mailadressen, telefoonnummers en meer!
 4. europages.nl 
  Selecteer uw leveranciers en vind uw partners internationaal op Europages, platform voor contacten B2B met 3 miljoen ondernemingen en duizenden producten.
 5. facebook.com
  Log in op Facebook om te delen en contact te maken met je vrienden, familie en mensen die je kent.
 6. yelp.com
  Gebruikersreviews en aanbevelingen van de beste restaurants, winkels, uitgaansgelegenheden, eten, entertainment, dingen om te doen, diensten en meer op Yelp.
 7. bingplaces.com
  Bing Places for Business is een Bing-portal waarmee lokale bedrijfseigenaren een vermelding voor hun bedrijf op Bing kunnen toevoegen.
 8. openingstijden.nl
  Openingstijden en koopzondagen van al je favoriete winkels, woonboulevards en winkelcentra. Nog snel even boodschappen doen
 9. alleadressen.nl
  Op deze site staan (alle) adressen van Nederlandse bedrijven en instellingen. Mocht u desondanks niet vermeld staan dan kunt u zich kosteloos aanmelden.
 10. allebedrijvenonline.nl
  Alle bedrijven online: uitgebreide bedrijfsinformatie, adres, telefoon en fax nummers, e mail, internet, diensten en producten, aanbiedingen, vestigingen, vacatures, persberichten meest complete bedrijvengids.
 11. bedrijfstelefoongids.nl      
  Vind het ✆ Telefoonnummer - adres - email of de openingstijden van alle Nederlandse bedrijven via deze online telefoongids & bedrijvengids.
 12. cylex-bedrijvengids.nl
  Cylex Lokaal Zoeken Nederland is een online-bedrijvengids in vorm van een community portal. Hier kun jij adressen, beschrijvingen en kaarten van de bedrijven vinden. Er zijn hier ook beoordelingen door users, waarbij ook jij jouw beoordeling over de producten en diensten die de bedrijven aanbieden kunt afgeven.
 13. bedrijvenblad.nl
  Bedrijvenblad en andere bedrijvengidsen zijn een ideaal medium om in te zetten voor linkbuilding.
 14. nederlandinbedrijf.nl
  Bij ons kunt u gratis adverteren en uw producten en diensten online presenteren. Daarnaast kunt u vacatures en nieuws plaatsen.
 15. oozo.nl
  Ook zo benieuwd wat er allemaal in jouw stad, dorp, buurt of straat gebeurt? Wat waren die sirenes die ik net langs hoorde komen? Heeft mijn buurman wel een kapvergunning aangevraagd voor die boom in zijn voortuin?
 16. places.nl
  Je bedrijf optimaal lokaal vindbaar én bereikbaar? Meld je bedrijf gratis aan op Places.nl en maak gebruik van alles wat wij jou als ondernemer te bieden hebben.
 17. telefoonboek.nl
  Zoek telefoonnummers online in de officiële bedrijven- en personengids van Nederland.
 18. yalwa.nl
  Vind meer dan 330.000 bedrijven in de buurt in de Yalwa™ bedrijvengids Nederland met  beoordelingen  kaart en adres.
 19. allebedrijvenonline.nl
  Alle bedrijven online: uitgebreide bedrijfsinformatie, adres, telefoon en fax nummers, e mail, internet, diensten en producten, aanbiedingen, vestigingen, vacatures, persberichten meest complete bedrijvengids & heel Nederland.
 20. infobel.com
  Zoek overal in Nederland met de online telefoongids, zoek in de bedrijfsgids en in de particuliere gids!
 21. onlinezakengids.nl
  Online Zakengids - Alle zaken online op een rijtje!