🏠
Cases

Interieurbouw Jansen

Aantal intakes gestegen

Event Security

Interieurbouw Jansen - Binnenhuisarchitect

Interieurbouw Jansen maakt van je woning een droomhuis door het interieur op maat te laten maken. Door het oppervlakte van je huis te vergroten, investeren in de overwaarde.

Analyse

Interieurbouw Jansen zocht een oplossing om de online reputatie te verbeteren. Het offline kanaal bleek een lange tijde voldoende te zijn geweest. In het gesprek kwam naar voren dat er vooral groei voor de particuliere doelgroep gerealiseerd moest worden.

Strategie

Doelstelling voor Interieurbouw Jansen was het inplannen van meer intakegesprekken voor de start van een mogelijk project. Hier mochten wij in helpen.

In opzicht van andere concurrenten was het design van de website minder modern. Toch zagen we dat de website genoeg verkeer aantrok. Herstructurering van de site met een modern uiterlijk was de eerste stap.

Door in te zetten op relevante content de bezoeker langer bindend houden op de site. Volgende stap is zoekwoordonderzoek geweest binnen de nichemarkt. Met focus op specifieke zoekopdrachten een hoog conversiepercentage verkrijgen. Om vervolgens vindbaar te worden met bredere zoekopdrachten.

Technische SEO ondersteund de conversie met weergave van de reviews in de zoekresultaten (gestructureerde data).

Resultaten

De website is ontwikkeld in 2019. De aanpak heeft gezorgd voor meer bezoekers uit de organische zoekresultaten, met een langer verblijf op de site en meer acties door de gebruiker. 3 maanden na de lancering zijn er ruim 25% meer intakegesprekken gepland.

Prestaties in cijfers

+19%
Meer acties op de website.

+38%
Groei uit organische bezoekers van Google.

+25%
Meer intakegesprekken na 3 maanden.

11
Contentpagina's ontwikkeld

Website design

Website design van Interieurbouw Jansen